Busreisje enzo

Vandaag de grote busreis gemaakt van Calafate (vertrek 0830) naar Puerto Natales (aankomst 1500) iets van 6.5uur zoals de rekenaars zelf kunnen vaststellen. Bij de grensovergang naar Chili was er net een bus voor, dus dat duurde nogal lang. Was rond 1520 in het hotel net buiten het stadje zoals je op het kaartje kunt zien.
Eerst gedacht om gelijk maar de basis van de Torres op te zoeken na wat overleg met een van de gidsen die al terug was, maar vanavond daar toch maar van afgezien. Ten eerste is het een hele zware en ten tweede kwam de gids die vandaag ook deze tocht gedaan heeft vragen of ik het echt wel wilde want vandaag nul komma nul zicht en morgen hetzefde verwacht. Hij was bang dat ik dan helemaal niets zou zien en alleen een zware wandeling zou doen. Alternatief een zodiac rit over snelstromende rivieren en bekijken van gletsjers, die kon ik echter niet meer zien (antarctica en calafate is genoeg). Nu morgen een kleinere wandeling en bekijken van de grotten met schilderingen etc., bijkomend voordeel dat ik kan uitslapen deze vertrekt een uur later om 0830!
Volgend voordeel is dat de huiswijn gratis is….. geen malbec overigens.

This entry was posted in Reislog and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply