Calafate at Night

In de namiddag liep ik Yvonne al tegen het lijf bij de supermarkt. Later kwamen beide dames langs mijn tafel op het terras waar ik genoot van de zon, muziek (Bowie, PinkFloyd; gister Moby) en een drankje. We hebben samen wat verder gedronken en gesproken, denk dat ik nu de hele familie wel ken 🙂
Omdat het al wat later werdt hebben we pizza gegeten bij de lokale italiaan en wel de grote pizza, we zijn tenslotte hollanders. Helaas bleek het oog groter dan de maag zodat in totaal waarschijnlijk een volledige pizza retour ging, de fles Malbec (voor de kenners) was wel leeg ?
Al met en al een heel gezellige avond met dank aan Yvonne en Heidi, veel plezier op jullie verdere reis (en vergeet die fotos maar)!

This entry was posted in Reislog and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply